Камелия Воче и Ели Гигова аут от VIP Brother

Влади Въргала засега най-харесван от зрителите
Обновена: 13 ное 2014 09:37 | 13 ное 2014 07:23, Александър Попов
31
Камелия Воче и Ели Гигова аут от VIP Brother
Снимка: Нова тв

Камелия Воче и Ели Гигова станаха последните съквартиранти, които напуснаха VIP Brother преди финала на 17 ноември, понеделник.

В гласуването, което вървеше два дни, най-много зрителски вот събраха Влади Въргала, Wosh MC и Албена Вулева, които още в началото на полуфинала научиха радостната вест, че продължават борбата за първото място.

Останалите пък четоха есета на тема "Защо аз трябва да стана любимата звезда на България", в които преобладаваха скромността, високопарните изрази и както ги нарекоха коментаторите "соцдоклад за свършеното в къщата".

За да защити съпругата си Кали, в студиото беше Влади Кутин, Мартин Карбовски оказа нещо като подкрепа за Жени и Тачо с думите, че иска да излязат и да отидат при детето си. Андрей Слабаков застана зад Йорданка Христова, а Камен Алипиев-Кедъра бе в помощ на своята колежка Ели Гигова. Пластичният хирург Ангел Енчев дойде, за да защитава Камелия Воче, а Джуджи - Елена Кучкова.

Първа напусна Камелия Воче, която ще се запомни като деен участник в почти всички скандали, след което настъпи и изненадата на вечерта. Според преброените от продуцентите гласове плеймейтката Елена Кучкова се хареса повече от Йорданка Христова.

В крайна сметка обаче следващата изгонена се оказа Ели Гигова, която обеща да организира парти за останалите съквартиранти след края на шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До лекарТоку що казах същото....Ама не е виновна тя....Виновни са онези..."целият екип", направил "невероятният, никога досега не случилият се такъв кастинг!!!!!!!!!!!), воглаве с психолозите, които не са усетили дивия блясък в очите й...Ама като се замисля, може па нарочно да слагат такива клиники в шоуто, тя цялата нация си е луда , кефим се на луди, заканващи се простаци, хора , пикаещи във фикуса, хора , чупещи камерите, хора , лигавещи се с един, докато носят детето на друг....
28
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От самолет се вижда за Албена е Много Важна Персона за Брадъра. Нито се опита да я извади от равновесие, нито да й свали маската. Дали просто иска да й оплакне очите или психоложката й е хвърлила око - няма значение. Интересно е начина по който ни я пропагандират на нас.
27
3
 
4
 
! Отговори
Фен на Вулева преди 9 години
Албена Вулева е изключителна личност. Възхищавам се на високия й интелект, ерудиция и сила на характера. Добре би било да има повече хора като нея, лишени от лицемерие и двуличие. А, относно Воче, Кали, Кучкова и подобни знайни и незнайни /***/ персони , завладели зрителното ни и слухово пространство през последните 25 - 40 години - изключително полезно би било за нашето духовно и психическо здраве да спрем да ги виждаме и слушаме за тях.
26
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шоуто трябва да бъде спечелено от Албена Вулева.Колкото и да не я харесвах заради гадните и коментари,виждам,че тя е най-интелигентната и умна персона от този психодиспансер.Запази самообладание и май единствена разбра целта на играта.Останалите се изложиха жестоко,а Жени и Тачо ме отвратиха завинаги.Моя близка искаше да си даде момиченцето при тях уж да я правят манекенка.Сега се кръсти с две ръце,че не го е направила.
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разбира се,че в държавата Чалгария се цени повече чалгата,простотията и невежеството, отколкото интелекта,образованието и културата.Иначе нямаше да изгонят Ели Гигова и да оставят Елена Кучкова,Жени и Тачо,не без активната помощ на самата телевизия.А за последните просто нямам думи.Толкова пошло поведение дори от тях не очаквахме.Минаха всякакви граници на простотия.И отидоха на финала.Българино,наистина ли си толкова ***?
24
0
 
13
 
! Отговори
Вит преди 9 години
Този сезон бе върхът на простотията.Камелия Воче - изключително злобна и кълне;аман от мутренското поведение на семейството.Нова тв многократно позчертава, че трябва да се дават примери на подрастващите, но всъщност телевизията ги развращава, вижда се манипулацията, лъжата в рейтинга и в крайна сметка - утвърждава се чалга културата.
23
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 9 години
абе тачо да нее решил да се враща при старата си либов а бе нее наред ако се варне назад се не вращаи имах един път пододбие и на втория час видях каква глупост мислех да направя и оттогава назад не знам и не и искам имам и такива приятели но не знаят какво губят в краина сметка са само ядове от цялата история затова назад не
22
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега разбирам, Албена е преродената графиня Романова, която иска да отмъсти за избитото й от простолюдието (болшевиките) семейство и дворяни. Като една истинска графиня за нея чистенето, готвенето е под нивото й, както и околните. Виждайки маниерите на Воче, мечтае точно тя да "влезе като дама, но да излезе насрана". "Всеки трябва да си получи заслуженото" и през цялото време преценява кой какво заслужава.
21
3
 
27
 
! Отговори
лекар преди 9 години
Камелия трябва да е в усмирителна риза с лепенка на устата и директно в психиатрията.
20
0
 
26
 
! Отговори
ненам преди 9 години
Когато продуцентите докажат нагледно, че смс-ите за гласуване са действителни, тогава ще повярваме, че вота не е манипулиран. Вече няма балъци, господа тарикати- продуценти!ШМЕНТИ-КАПЕЛИ? Аре у лево!
19
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На БИГ/ВИП брадърите гледам финалите и справя следните изводи: след като едни *** невротизирани и психясали тризначки, които удивиха държавата със своята простотия; след като уникално тъпата Златка, която не знае елементарни неща станаха победители защо и сега една крадла като Вулевица да не стане победител , а може и Влади Въргала, който е вече е подобие на човек, а и както разбирам, че Ники Кънчев активно лобира .Нищо не може да ме изненада в една наистина опростачена дъжава.
18
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-после Истерия Воче е навън!Крайно време беше единствената жена,която има деца и единствената българка-готвачка,която е живяла в Италия да напусне къщата.Защо обаче,вярната й дружка Кали не я придружи?Сигурно всички фирми за производство на превръзки са гласували за нея,за да следи съквартирантките дали носят превръзка с крилца или не.А тримата финалисти наистина заслужават да бъдат на финал.
17
3
 
5
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
ДО.7 СЕГА ПЪК ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ НЯКОЯ ДВОРЯНКА ИЛИ КНЯГИНЯ РОМАНОВА.А, И ***ЍКА Ѝ,КАТО СЪДЯ ПО ТОВА НА КОЛКО ГОДИНИ Е,НЯМА НИЩО ОБЩО С РУСКАТА АРИСТОКРАЦИЯ И ПО-СКОРО Е РОДЕНА В ЛЕНИНГРАД.
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това чучоло най после вън
15
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За Албена нямаше провокации, провокатор, фобии, "Извини се бе", вкараха майка й за опора и да обира негативите. Тя се явява агент на Брадъра.
14
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Албена Вулева е много гнусна, както и майка и. Всички там са от гнусни по гнусни, тоя владо варгала си е чист наркоман, и сигурно смарди като му гледам спластената коса. Изглежда адски нечистоплътен. И като го видя да дърпа от тоя фас все едно му е за последно ми става още по отвратителен....
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не може да се отрече, че Въргала напоследък изглежда по-светъл и спретнат. Може това е начина да излезеш от депресията, за която говореха.
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 12Кой по-долу съди Вулева бе? Ти наред ли си? Напротив!
11
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колкото и да говорите против Вулева, не можете да се отрече, че тя е най-ивтелегентната! Да не би Воче да е по-добра-не, такава зла жена едвали има на света! Тази, която заедно с Кали унизи Въргалата ли е пример за подражание ? Влади да съди двете чистници !
10
16
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е игра, в която силните характери побеждават. Албена трябва да е победител, доказа го.